Σεισμός Στην Κρήτη : ΕΚΤΑΚΤΟ : ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΣΜΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑfrappetime - Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους.

Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στην κρήτη. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου .

Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. 26 ΙΟΥΝΙΟΥ- 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕÎ
26 ΙΟΥΝΙΟΥ- 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕÎ"Î'ΛΗ ΕΛΛÎ'Î"Î' â€" ΣΙΚΕΛΙÎ' 9 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤÎ' from www.estia.tv
Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), . Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στην κρήτη.

Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στην κρήτη.

Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στην κρήτη. Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), . Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης.

Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), . Σεισμός στην Κρήτη
Σεισμός στην Κρήτη from www.newsit.gr
Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους.

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στην κρήτη. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), . Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ.

Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στην κρήτη.

Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), . Eμφάνιση Î
Eμφάνιση Î"έσποινας Î'ανδή στην Κνωσό ! | Cretalive ειδήσεις from www.cretalive.gr
Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), . Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη .

Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ.

Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στην κρήτη. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), .

Σεισμός Στην Κρήτη : ΕΚΤÎ'ΚΤΟ : ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΣΜΟΙ ΠΡΙΝ Î'ΠΟ ΛΙÎ"Ο ΣΤΗΝ ΕΛΛÎ'Î"Î'frappetime - Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους.. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), . Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους.

0 Response to "Σεισμός Στην Κρήτη : ΕΚΤΑΚΤΟ : ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΣΜΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑfrappetime - Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel